ИАБ Македонија објавува тендер за избор на официјален мерач на дигитални медиуми

ИАБ Македонија објавува тендер за избор на компанија која ќе врши следеност (конзумирање) на дигиталните медиуми со која ќе се има увид во состојбата на интернет медиумите во Македонија.

Целиот документ можете да го видите TУКА 

Биди во тек со IAB Macedonia активности