Фросина Божиноска – нов технички секретар на ИАБ Македонија

Фросина Божиноска е првиот вработен на ИАБ Македонија и ќе ја извршува функцијата технички секретар на здружението.

Фросина ќе биде задолжена за поагилна координација на тековните активности на здружението, официјална кореспонденција и организација на настани.

Среќна сум што ќе имам можност да бидам дел од семејството на ИАБ Македонија и заедно со сите членови да придонесам за поголем развој на дигиталното огласување и медиа-маркетинг индустријата во Македонија“ – вели Божиновска.

Божиновска има претходно работно искуство како маркетинг професионалец во неколку домашни и интернацинални компании во делот на веб развој и дигитално огласување.

Биди во тек со IAB Macedonia активности