Стани член

Кои се предностите на IAB членовите

 • 01
  Учество на настани од областа на маркетингот во Македонија и регионот
 • 02
  Остварување контакти и стратешки партнерства помеѓу членките на локално и глобално ниво
 • 03
  Учество во креирање на стандардизација на домашниот дигитален пазар
 • 04
  Бесплатни курсеви и предавања од експерти од Македонија и регионот
 • 05
  Учество на официјални настани (IAB Awards, Digital Day и сл.)

Апликација за членство во IAB Macedonia

Аплицирајте тука

Биди во тек со IAB Macedonia активности